O SREDIUREDI


lice iza srediuredi

Treba ti ideja za uređenje? Voliš da čitaš o savetima, cakama i trikovima u dekorisanju enterijera?
Želim ti dobrodošlicu u SREDIUREDI svet gde ćeš naći sve to. I mnogo više. Priče, zabavne, a korisne. O uređenju, ali i o životu, ljubavi, roditeljstvu, smehu, kafi, putovanjima…

Ja sam Ana. I ovo je moja SREDIUREDI priča. Mama sam dva dečaka i jedne diplome građevinskog inženjera. Izučavam veštinu pisanja kao content writer ili copywriter. Usput istražujem svet online poslova, digitalnog marketinga i frilensinga.

Ali pre svega volim da pišem. I da sređujem i uređujem. Pa ako ti treba pomoć i savet oko tvog kutka, javi se na srediuredi@gmail.com.

Ali pre svega, zakorači u srediuredi svet. Savet od srca je da se okružiš onim što ti znači, budi lepe uspomene i čini da se osećaš prijatno. Kako u životu, tako i u enterijeru. Jer na kraju krajeva ti u njemu provodiš najviše vremena. A pravila, trendovi i ostalo neka pomognu kao vodič da sve to super izgleda.

Za uređenje nije nužno potrebno mnogo novca. Nekad je do prave kombinacije, jedne više (ili manje) slike na zidu. Do dodatne saksije u uglu, korpice kraj fotelje ili knjiga na komodi. A možda je stari sto koji godinama imaš u podrumu, sve što ti treba. Pošto ga malo preradiš i prefarbaš. Jer traženje i kupovina novog oduzima vreme, a ovako ćeš se još i zabaviti.

Na početku sredi&uredi putovanja sarađivala  sam sa online SHINE Magazinom. Moje tekstove možeš da nađeš na sajtu SHINE Magazina. Da saznaš kako je sve počelo odslušaj moje gostovanje u podkastu Vreme je za VAS kod Nikoline Andrić. 

Pozdrav

Ana