POČETNA

Dobro došli. Sredi i uredi početna je tačka na putu da kutak za život, rad i uživanje bude najudobnije mesto na svetu. Na tom putu su priče o enterijeru i home dekoru, saveti, trikovi i cake, uradi sam projekti i inspiracije za skockan, sređen i uređen kutak. 

Na blogu su enterijer/home dekor priče razvrstane po kategorijama, a u sredi&uredi svaštari mogu se naći priče ne samo o sitnicama za kuću, već i o onim drugim koje život čine zanimljivim. Preporuke o knjigama, kolačima, mestima, ljudima… Priče o sećanjima, svakodnevnim temama, trendovima oko nas. Pa čak i poneko iskustvo u odrastanju i roditeljstvu. O svemu onome što naš kutak za život, rad i uživanje treba da ispuni, pored vaza, slika i nameštaja. 

Bez obzira na pravila uređenja, početna stvar je ne zaboraviti da sređujemo za nas koji provodimo vreme u tom kutku. Što znači da sav nameštaj i savršeno dekorisani i uklopljeni detalji ne vrede ako nema smeha, zagrljaja i uspomena. Pravila i trendovi neka pomognu da sve izgleda super, ali pre svega da je nama prijatno u našem sređenom i uređenom kutku.

BLOG
SVAŠTARA
TEKSTOVI I GOSTOVANJA
BLOG

SREDI&UREDI blog čine priče o enterijeru i home dekoru podeljene u četiri kategorije: blog priče, uradi sam priče, priče iz dnevnika i enterijeri sa dušom.  

Blog priče su tekstovi o enterijeru uopšte. Trendovi, saveti kako da, pravila (mada lično ne volim da mi ih nameću) itd. 

Uradi sam priče su primeri ili ideje za uradi sam (DIY) projekte od sitne dekoracije do “šminkanja” nameštaja. 

Priče iz dnevnika su tekstovi o uređenju i uspomenama na komade nameštaja i drage dekorativne sitnice.

Enterijeri sa dušom zamišljeno je da budu tekstovi o enterijerima koji mi se dopadaju kod nekih dragih i fenomenalnih ljudi, običnih ili neobičnih ili u lokalima poput kafića i restorana koje sam posetila.

SVAŠTARA

SREDI&UREDI svaštara su priče su o sitnicama koje pored onih dekorativnih i nameštaja čine taj naš kutak skockan, sređen i uređen. Preporuke za dobar film, različita iskustva, trendovi oko nas. Ili jednostavno priče koje treba da nasmeju, dušu ogreju i kafu ulepšaju.

TEKSTOVI I GOSTOVANJA

Tekstovi i saradnje sa časopisima, portalima ili gostovanja u podkastima i emisijama.

SHINE magazin

Vreme je za VAS